Tocanita de ceapa cu pipote

de vero_closca in Pui, 12 Apr 2010 | 13920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote
  • 1kg ceapa
  • 5o ml ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper boabe
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pipote:

Cureti si speli pipotele si le pui intr-o cratita sa se caleasca pe foc mic in uleiul incins,adaugand daca e nevoie putina supa de legume sau apa fierbinte pana se inmoaie putin. ceapa se curata,se taie pestisori,se freaca cu sare apoi se adauga peste pipote, se pune si o cescuta de apa si se lasa pana incepe sa se topeasca.

Se adauga apoi pasta de tomate diluata si piperul boabe si se lasa inca 5 minute.Se serveste cu mamaliguta,cartofi natur sau orez cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pipote" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de pui